Porc cu fasole verde

Este început de săptămână, începe nebunia în hipermarketuri (oameni buni nu se termină mâncarea!!!), nebunie la servici (doar e decembrie) aşa că mă relaxez cu un fel de mâncare uşor şi gustos.
Am luat o bucată de pulpă de porc, nişte morcovi, 2 la număr, ceapă, usturoi 


 şi le pièce de résistance - cotlet de porc afumat proaspăt scos din untură :)).




Se căleşte carnea, morcovii, ceapa şi usturoiul (tăiat feliuţe), se presară un pic de piper negru, nişte cimbru uscat, un pic de făină şi boia de ardei dulce, se stinge cu un pic de vin roşu, apoi se adaugă apă cât să depăşească un pic carnea şi se dă la cuptorul încălzit.


Când carnea este fiartă se aruncă (vorba vine...) nişte fasole verde din congelator şi se dă din nou la cuptor.


La final, adică e fiartă şi fasolea verde, se mărunţesc 2 căţei de usturoi, se presară mărar şi patrunjel verde sau ce verzituri vă plac şi se potriveşte cu sare şi piper.


 Să aveţi poftă bună!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu