Paste cu spanac


Reteta acesta am găsit-o în revista La cucina, am adaptat-o niţeluş la ce aveam prin frigider şi iată ce minunăţie a rezultat!

Pentru 2 porţii avem nevoie de:
• 200 g paste fusilli
• 2 mâini de spanac
• 2 căţei de usturoi şi câteva codiţe de cel verde
• 2 fire de ceapă verde
• 2 linguri de smântână
• 50 g telemea de oaie (caşcaval sau ce aveţi prin casă)
• 1 lingură de ulei

Pastele le fierbem în apă cu puţină sare şi le lăsăm să se scurgă. Spanacul curăţat şi spălat îl opărim 2-3 minute, apoi îl scurgem şi îl tocăm.



Ceapa şi usturoiul le tăiem felii şi le călim în ulei, adăugăm spanacul, smântâna, sare şi piper.  Amestecăm acestea cu pastele ...


se presară brânza...


 şi se serveşte...


Să aveţi poftă bună!! 

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu