Paste asiatice cu pui şi legume


Am găsit reţeta asta în revista Secretele bucătăriei şi mi-a făcut poftă să o încerc.  
Ca ingrediente am folosit:
• un piept de pui
• broccoli
• un morcov
• un ardei roşu
• ceapă verde
• ghimbir proaspăt
• 3-4 căţei de usturoi
• paste late din făină de orez
• 2 ouă


 

Pieptul de pui, morcovii şi ardeiul se feliază în fâşii subţiri, ceapa verde se taie bucăţi potrivite, iar ghimbirul se rade. Din cele două ouă bătute se face o papară, care, de asemenea, se taie fâşii subţiri.Bucăţile de pui se marinează în sos de soia pentru câteva minute. 
Într-un wok se gătesc la foc încins în 3 linguri de ulei pieptul de pui şi legumele.


Între timp se opăresc  bucheţelele de broccoli şi se fierb pastele de orez.


Peste legume si pui se adaugă bucăţile de broccoli opărite şi scurse, apoi pastele fierte, papara feliată şi se adaugă 7-8 linguri de sos de soia. Se poate adăuga piper dacă doriţi, dar sare doar puţină deoarece sosul de soia este destul de sărat.



Este foarte gustoasă şi uşor de făcut!


Să aveţi poftă bună!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu