Supă de pui cu mazăre şi tăieţei



Duminică am făcut o supă delicioasă, condimentată un pic mai altfel decât suntem noi obişnuiţi.
Ingrediente:
• tacâmuri de pui
• 200 g mazăre
• 3 morcovi
• o bucată mică de ţelină 
• 140g de tăieţei cu ou 
• ceapă verde
• 3-4 boabe de ienibahar şi cimbru


Din tacâmuri se face o supă concentrată de pui. Morcovii, ţelina şi partea albă a cepei se călesc într-o lingură de ulei, apoi se stinge cu supa de pui şi se lasă să dea în clocot. Când fierbe supa se adaugă mazărea, boabele de ienibahar şi un pic de cimbru.
La final se adaugă tăieţeii şi se mai lasă 2-3 minute la foc mic. Carnea de pui se taie bucăţi şi se adaugă în supă. Se sărează, se piperează şi se presară cimbrul rămas şi ceapa verde. Delicioasă!!


 Să aveţi poftă bună!! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu