Chiftele cu caşcaval şi roşii cherry



Nu ştiu cum percepeţi voi, dar pentru mine timpul parcă se comprimă şi o oră trece cât ai bate din palme. Peste senzaţia aceasta se suprapune şi căldura care mă face să fug de cuptor cît pot de mult. 
Dar să nu disperăm, să ne bucurăm de soare, flori de tei şi să savurăm la maximum momentele scurte de relaxare :)).
Ca să evit statul pe lângă aragaz am decis să fac o mână de chiftele cu câte o felie de caşcaval şi o salată cu roşii cherry.

Pentru chiftele avem nevoie de:
• 300 g carne tocată
• 1 ou
• miez de franzelă înmuiat în apă şi stors bine
• 2 căţei de usturoi pisaţi
• pătrunjel verde, cimbru şi rozmarin
• sare, piper 



Am amestecat bine toate ingredientele, am format chiftele ceva mai mari şi mai plate (am vrut eu, dar ele nu m-au ascultat :)) şi le-am prăjit în ulei, după care le-am lăsat să se scurgă de excesul de ulei pe un prosop de bucătărie.
Separat, am tăiat felii de caşcaval şi am pregătit  o salată simplă din roşii cherry, ridichi şi frunze de salată verde, stropită cu puţin ulei de măsline. 



Peste chiftele am pus câte o felie de caşcaval şi le-am dat la cuptorul cu microunde pentru 2 secunde şi le-am servit cu salată şi cîteva felii de caşcaval.
Simplu şi delicios! 


 Să aveţi poftă bună!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu