Macaroons cu cocos şi lămâie

Am devenit fan al seriei de cărţi The Australian Women's Weekly Cookbooks, în consecinţă vă mai ofer o reţetă din ea.
 

Ingrediente pentru aproximativ 30 bucăţi:

- 1 ou
- 1 ½ căni cu fulgi de cocos
- 1/3 cană de zahăr 
- 2 linguriţe cu coajă rasă de lămâie 

Oul se separă. Albuşul se bate spumă cu mixerul, se adaugă pe rând gălbenuşul şi zahărul, mixând bine după fiecare adăugare. Se toarnă acesta peste combinaţia de nucă de cocos cu coaja de lămâie rasă. Se amestecă încet şi se pun cu o linguriţă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. 

 
 

Se coc la foc mic timp de 10 minute până se rumenesc. 


Să aveţi poftă bună!! 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu