Salată de sfeclă roşie cu hrean

Din restul de sfecle coapte am făcut o salată cu hrean numai bună alături de tocăniţe, fripturi, sandwich sau cu orice vă place.

După ce s-au răcit le-am curăţat de coajă şi le-am dat prin răzătoarea mare (noroc cu roboţelu' că m-a scutit de colorarea mâinilor).

 


Salata am amestecat-o cu hrean ras, un pic de zahăr (opţional) şi sare, după gust şi am umplut borcanele. Se poate pune şi un pic de oţet, dar mie îmi place cât mai simplă. Salata rezistă în frigider câteva saptămâni.



Să aveţi poftă bună! 

5 comentarii:

  1. Mama da ce harnica esti ... in ritmul asta o sa devii cea mai prolifica "blogatareasa" si o sa aiba Vasi ce sa puna in pagina (carte de bucate).
    In alta ordine de idei, asta cu counteru nu-mi da bine mie, ca io-s "returning" today si arata tot 0 la pozitia respectiva. Ce zici ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Inca sunt la inceput, asa ca despre counter nu prea stiu multe, dar invatam.:))

    RăspundețiȘtergere
  3. :)Mama...ce pofta mi-e:)...
    Isa...daca te gandesti sa scoti o carte:)...iti recomand cu caldura o tipogradie:)..."jos plaria":)....si "jos palaria "si tie....

    Feli

    RăspundețiȘtergere
  4. Isa,ispita
    retetele sunt super(mai ales cand punem un pic de afumatura acum, in post)
    este ca in bancul acela cu...un pic de mov
    continua tot asa ca unii dentre noi isi vor reveni dupa Craciun si atunci sa te tii cotlete...
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai este un pic! Pana atunci eu va fac pofta:)

    RăspundețiȘtergere