Spaghetti cu ciuperci şi kaizer

Marţi seara. Sosiţi acasă, obosiţi, mâncare zero..... aşa că am făcut repede spaghetti cu ciuperci şi kaizer (doar suntem fani paste !!). 


Am tăiat o bucată de kaizer în cuburi mici, o ceapă roşie şi 2-3 căţei de usturoi, am decongelat o pungă de hribi şi una de ardei cu roşii cherry.

 

Se căleşte în puţin ulei de măsline kaizerul, ceapa, usturoiul şi ardeiul, se adaugă apoi ciupercile şi roşiile, un pic de boia şi o jumătate de sticlă de bulion. Se lasă să fiarbă până sunt gătite ciupercile (dacă scade prea mult sosul mai adăugaţi bulion sau un pic de apă), se sărează şi piperează, iar pentru un gust mai bun am presărat oregano şi rozmarin tocat şi câteva felii de brânză de capră cu verdeaţă.
Dacă nu folosiţi kaizer devine o reţetă de post pe cât de rapidă pe atât de gustoasă.


Să aveţi poftă bună!!
 

Un comentariu: