Cred că nu are rost să vă spun şi eu că micul dejun e cea mai importantă masă a zilei :)). În consecinţă, chiar dacă e marţi, vă dau o idee de mic dejun într-un weekend de răsfăţ, adică două variante de paste, cu pesmet şi cu brânză.
Mie mi-au trebuit cu pesmet (amintiri din copilărie :)) ....
...şi lui Vasi cu brânză.
Aşa că am purces la treabă şi am fiert o pungă de penne. Pentru cele cu brânză am amestecat pastele fierte şi strecurate cu telemea, caşcaval ras şi un ou. Le-am pus într-un vas de ceramică şi la cuptor cu ele până se rumenesc frumos.
Între timp pesmetul se prăjeşte în puţin ulei, se adaugă 2 linguri de zahăr şi se amestecă până când acesta se caramelizează un pic.
Se amestecă pesmetul prăjit cu pastele şi se papă cu zahăr presărat.
Rezultatul a fost delicios!!
Să aveţi poftă bună!!
si cu un pic de nuca macinata facea mama.iam iam
RăspundețiȘtergereOoooo...ai dreptate!!O minunatie!
Ștergere