Prânzul de azi


În fiecare prag de sărbătoare ajung să mă întreb pe la mijlocul zilei (în care numai mâncare fac): noi azi ce mâncăm? 
În oala minune (sub presiune sau kukta cum o știm din vremurile trecute) am pus azi pulpele și pieptul de la un cocoș pentru supa și friptura de Paște (pe care vi le prezint în postările următoare). În 20 de minute a fost gata!!! 
Așa că am luat jumătate din carnea de pe pieptul de cocoș (a fost ditamai cocoșul!) și l-am făcut cu sos cu multă ceapă și usturoi verde, boia, pastă de gogoșari și presărat cu pătrunjel, de asemenea, verde. Yammy!!
L-am păpat cu piure de cartofi și salată de roșii, castraveți, ridichi și ceapă verde. Nu v-am făcut poftă :))? 
 

3 comentarii:

  1. Ba ne-ai facut pofta, Isa!!!! Exact asa patesc si eu cu mancarea in prag de sarbatoare...Paste Fericit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca in zicala "pantofarul umbla cu papucii rupti" :)).Sarbatori fericite si tie!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci e musai!!!!!!!!!!!!!!!! Stabilit!!!!!!!! Saptamana asta vii la mine sa-mi faci instructajul la oala ca asa nu se mai poate!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere