Pulpe de pui cu ciuperci şi roşii


Azi am pus cuptorul la treabă şi am făcut nişte pulpe de pui cu ciuperci, roşii şi rozmarin. O delicatesă de zile mari :))!
Ingrediente:
• 4 pulpe superioare
• ciuperci (mai aveam o pungă de hribi la congelator)
• 4 căţei de usturoi
• o roşie
• ceapă verde
• pătrunjel verde tocat
• boia pentru presărat
• pastă de ardei 
• ulei de măsline 

Pulpele se aşează într-un vas ceramic, pe lângă ele se pun ciupercile tăiate grosier, ceapa verde tocată şi căţeii de usturoi întregi. Feliile de roşie se aşează peste fiecare pulpă de pui şi se pun 2 crenguţe de rozmarin în mâncare. Stropim mâncarea  cu ulei de măsline, apoi se toarnă un pic de apă amestecată cu 2-3 linguri de pastă de ardei  şi se dă vasul  acoperit cu folie de aluminiu la cuptor.


Când carnea şi ciupercile sunt aproape gata se înlătură folia şi se mai dă la cuptor să se rumenească frumos mâncarea.
Aşa arăta scoasă din cuptor...


şi aşa în farfurie...


Simplu şi gustos. 
Să aveţi poftă bună!!

2 comentarii:

  1. O reteta minunata.vot 21, bafta la concurs. Daca iti plac retetele mele sunt Prajitura negresa si aripioare picante. Pup

    RăspundețiȘtergere