Supă de pui cu cuş-cuş


Oameni buni supa acesta te unge pe suflet! E super simplu de făcut şi merită încercată.
Ingrediente:
• carne de pui (eu am folosit o pulpă de pui)
• 100 g de cuş-cuş (paste)
• 3 morcovi
• albitură (eu am avut doar o bucată mică de ţelină)
• vegeta (opţională) 
• pătrunjel verde

Morcovii şi albitura se curăţă şi se rad pe răzătoarea mare. Carnea de pui se pune la fiert în apă rece şi când e gata se strecoară zeama, iar carnea se desprinde de pe oase şi se mărunţeşte.
Zarzavaturile rase se călesc într-o lingură de ulei 2-3 minute, amestecând din când în când, apoi se adaugă supa de pui, se presară puţină vegeta şi se lasă la fiert la foc potrivit.
Până sunt gata zarzavaturile, se fierb separat pastele, se strecoară şi se limpezesc sub jet de apă rece. Se adaugă în supă împreună cu pătrunjelul verde tocat. Se sărează şi se piperează după cum vă place.

Să aveţi poftă bună!! 


6 comentarii:

  1. arata foarte bine supica ta...
    Te-am adaugat in listuta mea de blogroll ca sa bte pot urmari mai bine. Daca iti face placere, viziteaza si blogul meu. Iti doresc Sarbatori fericite si un An Nou plin de impliniri!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru aprecieri! Am vizitat blogul...delicioase retete!! Iti doresc si eu Un An Nou cu sanatate si bucurii!!

    RăspundețiȘtergere
  3. APETISANT, GUSTOS, SIMPLU, HRANITOR, USOR DE PREPARAT, .....se poata adauga o ceapa tocata f. usor rumenita, putina boia dulce(pudra) si in loc de vegeta o bucatica de cub de pui?

    RăspundețiȘtergere
  4. APETISANT, GUSTOS, SIMPLU, HRANITOR, USOR DE PREPARAT, .....se poata adauga o ceapa tocata f. usor rumenita, putina boia dulce(pudra) si in loc de vegeta o bucatica de cub de pui?

    RăspundețiȘtergere
  5. super simmplu si gusts + sanatos; astept si alte retete, MULTUMIRI

    RăspundețiȘtergere